Financiering

Tijdens de aanschaf van een auto moeten de nodige keuzes gemaakt worden. Merk, model, kleur, velgen maar natuurlijk ook hoe u de auto gaat betalen. Goed om te weten dat u de financiële zaken ook via Carselect Oss kunt regelen.

Omdat geen klant hetzelfde is kunnen wij in samenwerking met Finance Bizniz maatwerk aanbieden. Zij nemen, indien u wenst, contact met u op om de diverse lease- en financieringsmogelijkheden te bespreken. Hierdoor houdt u het voor ons privé en worden uw financiële zaken direct geregeld.

Finance Bizniz is sinds 1997 actief als onafhankelijk intermediair. Zij werken nauw samen met verschillende gerenommeerde lease- en financieringsmaatschappijen. Hierdoor kunnen zij u objectief adviseren en wordt er altijd gezocht naar de optimale constructie die het beste aansluit op uw wensen en mogelijkheden.

Contactgegevens

Meer weten? Finance Bizniz kan u uitgebreid informeren over de verschillende mogelijkheden. Uw contactpersoon is Wilbert de Nijs. Hij is te bereiken op telefoonnummer: 06-20039343

De private lease rijder: Bereken.
De zakelijke lease rijder: Bereken.